Åska!

Regn och rusk i dag, och därmed kändes det rätt bra att vara inne och jobba på Ica hela dan. På eftermiddagen ljusnade det lite och det kändes lite hoppullt inför kvällen, men jag hann bara hem så brakade ett åskväder lös! Ni förstår ju att det knappast är torrare och mindre lera efter den här dan.. Men som tur var försvann åskan lika snabbt som den dök upp, regnet avtog och det blev en ganska fin kväll till slut.
 
Började lite med Cadde, han fick i dag gå en liten promenad ner på vägen och sen runt gården. Vi jobbade med markövningar som att gå på liten volt, halter och ryggningar, det är inte lätt med koncentrationen när det finns annat att titta på! 
 
Sen var det dags för kvällens lilla utmaning, uteritt med Szum. Malin följde med på Oliven, vi red en för Szum, längre sväng med en hel del trav. Precis när vi red i väg var han lite spänd men det släppte snabbt och sen var han mest lite bökig. Han grejar med munnen, drar ner huvudet, stannar, vinglar, tittar på saker, ökar arten, minskar farten, grejar ännu mer med munnen... Men jag tycker det gick rätt bra, och jag hoppas att även Szum var trött efteråt för det är jag!
 
Jag och lilla Szum-brum, är nog dags för nya ridbilder på honom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0