Röntgen!

Den här dagen har tillbringats i röntenrummet på hästkliniken på Bergsåker! Så känns det i alla fall, för det tog rätt lång tid... Jag följde med Mia, Corrans matte, och Corran som skulle exportröntgas inför att hon ska i väg på försäljning. Det tog nästan två timmar att ta bilderna, jag fick assistera och hålla i skylten som man använder för att ta bilderna. Corran skötte sig utmärkt, i alla fall om man bortser från att hon trampade på veterinärassistentens fot...Men han fick skylla sig själv för han var inte så trevlig... 
 
På kvällen hade jag hjälp av Elise. Vi började med Szum, som jag förs longerade och sedan hängde jag på honom flera gånger. Jag satt även upp och skrittade några varv, det gick jättebra och i dag var han mycket mera avspänd än han var sist. Sedan red vi ut på Taggen och Lexus, vilket också gick bra även om Lexus var lite spänd i början.
 
Finaste Corran är nu röntgad!

Kommentarer
Postat av: MariaM-L

Hm, låter som det kan vara samma vet.assistent som kallade Prinsen för hästjävel då han inte skulle stå still i rtg-rummet....är hon såld nu eller ska hon iväg för försäljning?

Svar: Det vet jag inte, men det är inte omöjligt... Hon är inte såld ännu utan ska till ett dressyrstall i Stockholm för försäljning.
Pernilla Engström

2012-09-14 @ 08:55:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0