Regndag!

Jag vill börja med att förtydliga för de som läste gårdagens blogg inlägg och är oroliga. Jag landade inte på huvudet, jag landade på korsryggen och slog sedan i huvudet. Jag har inte hjärnskakning eller några allvarliga fel. :)
 
I dag har det, i vanlig ordning, regnat hela dan! Så less på det här skitvädret! Red Räkan först, red ut och det blev en hel del galopp. Hon är så pigg och glad just nu! Sen var det dags för Taggen, som jag ju red igår för första gången på en och en halv vecka (pga först tappsko och sedan misstänkt vrickning), i dag hade han trampat på en av framskorna så den var lös och hoven trasig. Bara att ställa tillbaka honom i hagen igen. Blir så less!
 
Sen tömkörde jag Szum. Stor skillnad på honom i dag mot igår, mycket lugnare och mindre myror i benen. Trodde han skulle krångla mycket vid hösilagebalarna eftersom de fördubblats sen sit, och visst han provade vända två gånger men sen inget mer. Gick en kort sväng i skogen och sen jobbade vi traven på volt nere vid vägen. Först ville han hänga lite i innertömmen och välta in, men efterhand fick jag honom mer och me på yttertömmen och då blev han så fin! Efteråt var han avspänd, lugn och harmonisk. I dag hade nog varit en bättre dag för att rida än igår...
 
Kvällen ägnades åt att rida en ardenner åt en kund och sedan lektion med några tappra ryttare i regnet. I morgon hoppas jag på bättre väder, mer energi och därmed mer gjort här hemma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0