Mys söndag!

I dag öste regnet ner hela förmiddan, jättetrist! Valde att hålla mig inomhus då och det var ett bra val för på eftermiddan blev det uppehåll och sol!
 
Jobbade Szum lite från marken i dag med, stundtals kände det riktigt bra men sen tappar han allt fokus emellanåt. Det svåraste just nu är att stanna och stå stilla! Han har myror i benen och det verkar vara hopplöst att stå still längre äön några sekunder i taget. Men han stod i alla fall väldigt lugnt och stilla vid pallen i dag med. Sen kom Malin och hon hjälpte mig så jag kunde hänga lite. Det gick riktigt bra, han var avspänd och kunde även stå och gå på våra kommandon. Satt även på honom två gånger. Vi är tillbaka där vi var för ett par veckor sen, men jag tror det ändå går åt rätt håll. Sakta men säkert!
 
Sen red jag och Malin ut med Räkan och Oliven. Det blev en rolig och spännande tur då vi gav oss ut på upptäcktsfärd! Red nya vägar vilket innebar en hel del klättring i inte alltför lätt terräng. Räkan var alldels svettig trots att vi mest skrittat, men båda hästarna blev riktigt laddade och glada! Efter ridningen åt vi tacos och sen äppelpaj, mysigt och roligt med lite folk i huset! Så i slutänden blev det ändå en väldigt bra söndag!
 
MysRäkan fick gå en rolig men jobbig tur i dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0