Hästbyte!

I kväll har Cornelis åkt hem till sin ägare i Stugun! Men i stället så har hans kompis, Szum kommit hit! De har samma ägare, Szum är en femårig valack som är importerad från Polen. En stor kille som ska ridas in!
 
Men dagen började inte där utan dagen började med Lexus. Jag hade i dag Elise som hjälp och vi började med att longera några varv innan jag satt upp vid boxarna. Elise ledde mig upp till hagen där vi tog av linan och jag red själv i några minuter. Kollade att styrning, stopp och start fungerade, vilket det gjorde i alla fall hyfsat. Sedan red vi ner till boxarna igen. Nu är han redo för nya utmaningar! Sen red vi ut på Taggen och Cornelis. Det blev en tur med mycket trav och en del galopp, Taggen var laddad och små studsade lite så Elise fick prova på hur han är då med! 
 
Innan lektionerna på eftermiddagen åkte jag på hästloppis! Det var ridskolan i Sollefteå som hade loppis och det fanns massor av billiga grejer! Jag hittade schabrak, grimmor,träns, boots, hagstolpar, martinal mm för lite och ingenting! Riktigt roligt att handla när det är så! Hade några lektioner, och på kvällen åkte Cornelis. Det är alltid lite tråkigt när hästarna som varit här åker. Jag har verkligen gillat Cornelis även om jag blivit galen på honom när han inte gått att fånga i hagen, men det är en häst som är riktigt rolig att rida! Tror hans ägare kommer ha mycket roligt med honom på tävling och träning i framtiden!
 
Cornelis på bete i somras!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag lovar att tapetsera om förr eller senare ;)
Själv hade jag Pippi Långstrump på väggarna rätt länge, de var inte heller jätteroliga på slutet!

2012-09-02 @ 10:46:18
URL: http://jav.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0