Bakslag!

I dag blev det ett rejält bakslag med Szum. Jag och Malin skulle rida ut, jag longerade Szum en stund först och jag tyckte att han var upp i varv men det har han varit förut utan att det har påverkat ridningen. Men i dag var han nog lite mer upp i varv än vanligt... Malin hjälpte mig när jag ska sitta upp, han var spänd redan när jag hängde och när jag sedan sitter upp får han ett litet frispel och jag åker av. Inte läge att sitta upp igen direkt då jag slog huvudet i fallet. Så här med facit i hand så är det ju precis det här jag har känt på mig kunde hända, han är lite lurig och det är myror både i skallen och i benen på honom! Nu är det bara att börja om och verkligen ta tag i lydnaden från marken, se till att han verkligen lyssnar och att jag får en "stopp"knapp på honom. För det här är inte okej! 
 
Szum fick stå inne en timme (ensam -vilket är jättejobbigt!) medan jag kände efter hur jag mådde men jag fick varken huvudvärk eller mådde illa så ingen hjärnskakning. Så då longerade jag Szum ordentligt innan han fick gå ut i hagen igen. Tömkörde även Räkan, och vi var inte sådär jätteöverens i dag, och skrittade Taggen. Ska prova sätta i gång honom nu, han har ju varit svullen och varm i ett bakben vilket jag misstänkt varit en vrickning. Första dagarna gick han i ensamhage med linda men sista dagarna har han känts bättre och nu hoppas jag att det ska hålla i sig när han börjar ridas igen. Benet kändes i alla fall väldigt torrt och fint i kväll. 
 
Inte bästa dagen på jobbet i dag, tröstade mig själv med att baka bullar på eftermiddan i stället för att plccka ner hage i regnet. Nu väntar jag på ett lass hösilageblar som är på väg och som ska lastas av i mörkret. Ny dag i morgon, nya tag och nya funderingar. 
 
Taggen är back in buisness, och under i gångsättning! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0