Vinterkänslor!

Hästarna har fått vinterkänslor! Det märktes redan i morse när jag skulle ta ut dom! Tog Taggen först som direkt busade i hagen, sen var det Olivens tur och han var helt "wild n crazy"! Bockade och galopperade i sidled på väg ut! Inget som hör till vanligheterna kan jag lova! Szum däremot gick som ett ljus ut, kanske börjar ta sig med uppfostran?
 
Hovis var hit en snabbis och slog på framskorna på Räkan, nu håller vi tummarna att hon är bra i sina hovar och att jag ska kunna rida henne lite framöver. Nästa gäst på gården var Elise som skulle följa med mig ut och rida. Jag red Orvar och Elise Taggen, som för dagen var lite övertaggad och testade på lite övningar ovan mark. Orvar gick lugnt och snällt, och brydde sig inte om att Taggen studsade runt. 
 
Sen tömkörde jag Szum, han brukar ju alltid tjafsa när jag ska börja och gå från boxarna. I dag gick han utan att blinka eller tveka! Stort framsteg! Sen fick han ju lite bus i benen när vi kom ut på en stor vit äng men det kan man ju förstå. Det kändes mer som bus än trots och han lugnade sig sen och jobbade bra. Tror det börjar lossna med honom!
 
På eftermiddagen åkte jag i väg och red en häst, klippte en pålle och hade två lektioner. Bra dag trots klabbsnö och stundtals regn!
 
Så här vitt hade jag i morse:
Orvar och Räkan!
 
Sötnos!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0