Tråkdag!

Jag har haft en riktigt tråkdag i dag! Är riktigt ridsugen nu och märker hur beroende jag är av att rida och ha saker att göra hela dagarna. Har i alla fall bokfört och gjort klart hagarna som jag grejat med sista veckorna, så nu har jag ny tråd på alla hagarna.
 
På kvällen jobbade jag Szum lite, jobbade med volterna och det kändes som han lyssnade jättebra och var koncentrerad på mig. När Malin kom hjälpte hon mig så jag kunde först hänga lite och sen sitta lite på honom. I dag kunde jag skritta honom ett par varv på en liten volt runt Malin, och göra halter och starta honom från ryggen. Låter ju väldigt basic men jag tycker det känns helt annorlunda nu mot när jag satt på honom i början. Nu är han avspänd och koncentrerad på mig, inte i sin egen värld och full av myror i benen. Så det känns som det går åt rätt håll, jag hoppas min känsla är rätt. Kan tillägga att han var ordentligt upp i varv när jag tog in honom från hagen, ändå vr han lugn och cool i jobbet sen!
 
 
Szum i kväll!
Har kedjan på honom när Malin ska hålla i när jag sitter på honom. Han lyssnar mycket mer på den än bettet eller bara grimman. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0