Överladdat!

I dag har jag äntligen fått rida igen! Är en hel vecka sen sist om man inte räknar de där varven vid stallet på Szum igår. Men på förmiddan var hovis här och slog på Taggens tappsko och skodde Räkan. Jag misstänkte ju hovböld på henne, på vänter fram, och jag hade ju ganska rätt. Men hon hade, eller hade haft, hovböld på tre av fyra hovar. Alla utom vänster fram som jag misstänkte... 
 
Så på eftermiddan red jag ut Taggen. Han var rätt lugn på vägen bort men på hemvägen vaknade han till. Superladdad och la in bakutsparkar och brallsprång däör han tyckte det passade. Till exempel när hela jaktlaget kom åkandes på vägen... Vi kom hem tillsammans i alla fall och nu hoppas jag att skorna ska sitta ett tag så han kan ridas lite så ska nog överskottsenergin försvinna. 
 
Sen tömkörde jag Szum. Han var riktigt kaxig i dag, skulle till att börja med inte gå från gården. Han protesterade rätt rejält vilket slutade med att han snurrade in sig med tömmarna i ett träd! Igen, det har vi ju lyckats med förut också. Men efter en stunds jobb så slappnade han av och då blir han ju så fin! Det är ju en jättefin häst som kommer bli en kanon tävlingshäst för rätt ryttare, men det är en bra bit kvar dit ännu. Men det finns potential i hästen helt klart!
 
Bilder efter avklarat pass i dag!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0