Vår?

9 plusgrader, regn och ljumma vindar, det känns mer som vår än slutet av november. Det är verkligen märkligt väder just nu!
 
I morse kom hovis och skodde Szum, så nu har han bra grepp med fyrbrodd och snösulor. Det känns bra, nu kan vintern få komma för nu är alla hästar vinterutrustade!
 
Red sedan ut Taggen. Han var även i dag lite stökig, han är inne i en tråkig period just nu och jag önskar jag kunde jobba honom mer på bana eller i ridhus för att få honom med avspänd. Just nu blir han bara mer och mer uppskruvad tror jag, och det är inte så roligt att rida ut honom själv. Han är rätt billig så är det någon som vill köpa ett överpiggt fullblod?
 
Red ett lättare dressyrpass med Räkan. Tyckte hon kä'ndes lite knackig några steg i går och ville rida i genom lite och känna på henne i dag innan morgondagens planerade ridhusbesök. I dag kände jag ingenting, hon jobbade på bra och fick riktigt bra bjudning. Sedan red jag och Malin ut på Orvar och Oliven. Vi hade ett bra tempo hela vägen och Orvar höll jämna steg med Oliven. I galoppen drog vi till och med om dom, till Olivens stora förtret -han var sur resten av turen.Orvar däremot tuffar på och är så positiv och rolig att rida! På kvällen hade jag lektioner, skönt att kunna ha lite mer galoppövningar och hoppning, i dag var underlaget bra igen!
Fullblodsvalack till salu, billig just nu! ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0