Tisdag hela dagen!

Malin var ledig på förmiddagen så vi red ut på Oliver och Orvar. Vi red på några smala och krokiga stigar där det ligger stockar och grenar över stigarna och hästarna brukar alltid bli pigga och glada där. Orvar fick träna på att glaoppera i lite kortare galopp och fick jobba för att hålla galoppen i svängarna, Oliven blev rätt laddad och gjorde luftsprång!
 
Sen fortsatte dagen med dressyr på Räkan, lite lunchfika och sedan jobbade jag Szum med markövningaran och red på gärsplanen där vi rider de andra. Jag har ju bara ridit vid boxarna sedan jag började om med inridningen, därför kändes det bra att han lyssnade lika bra där det finns mer störningsmoment och mer yta. Avslutade med att jobba Taggen med dom markövningar som jag brukar använda på Szum.
 
Kvällen tillbringades i Ammer är jag först tömkörde den häst som jag nu tömkört en hel del och som bara blir finare och finare! Vi jobar med att hitta låg form på honom och det är mer stretching än arbete i töm men det är precis vad han behöver! Hade även en lektion innan jag åkte hem igen!
 
Szum i dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0