Isdans!

I dag har det varit en förädisk ishinna överallt där man går, det har troligtvis regnat och frusit. Eftersom Szum har lite skobrist så vågade jag mig inte på honom i dag, han får vänta tills i morgon när han får nya dojor. Men dom andra tre har jag ridit ut i dag, olika svängar med dom alla och i strålande sol!
 
Började med Räkan som var lugn i dag och vi fick en jättemysig tur. Värre med Taggen som var överladdad och sen blev han nog spänd av underlaget, inte roligt med en kickande och hoppande häst på isen men vi höll oss på benen. Avslutade med Orvar, han fick gå ut en sväng först och sen träande vi på galoppen i sommarhagen. Även i dag tog han den riktigt bra, hoppade även den mindre av stockarna här hemma. Orvar blev riktigt piggelin av det jobbet så vi fick avsluta med att jobba lite lugn trav på volt innan vi kunde avsluta helt. Roligt att det går så bra med honom!
 
Dessutom har rörmockarn varit här och fixat med min vedpanna, jätteskönt att kunna elda på igen. Och på kvällen blev det bakning av lussekatter, perfekt att bjuda hovis på i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0