Hästar och jobb!

Började dagen med att rida Räkan innan jobbet, roligt att få rida henne igen eftersom det var längesen sist. Sen blev det Ica några timma innan jag åkte vidare.
 
Red först den nordisen som jag ridit några gånger förut, i dag var det bra tryck i den men den var mer lösgjord sist. Åkte vidare och hade en lektion och lastade 30 spånbalar innan jag åkte och red Totte. Har inte rididt honom sen i somras så det var roligt. Vi red ut en sväng först, mötte en bil med dunkade musik som drog på gasen direkt när han passerat Totte, och som sen small till!  Jag var glad att jag satt på Totte som är så cool trots att han bara är 3 år, han hoppade till men inget mer. Sen red vi lite på banan. Han är väldigt pigg och glad ute men tappar lite bjudning på banan men med lite hjälp från marken så travade han riktigt bra! Är så roligt att få behålla kontakten med hästarna som varit här eller som jag varit med och ridit in, att få följa dom. Även Sickan har jag träffat i dag, hon gick med på lektionen och hon har blivit så fin i dressyren!
 
Hemma igen så jobbade jag Szum lite utanför boxarna. Gick ganska snabbt igenom våra markövningar, han var cool och lugn i dag. Så jag fortsatte med lite pallträning, och satt upp på honom typ fyra gånger fast jag var ensam. Gjorde inte så mycket mer i dag, men det känns som ett steg i rätt riktning att jag nu kan sitta upp själv utan att någon håller i. Han som var så spänd vid uppsittningen från början.
 
Jag och Totte i vintras när han var hos mig på inridning. En mysig och cool häst!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0