Halvfart!

Planen för dagen var att rida i alla fall tre hästar innan hovis kom mitt på dan. Men den planen sprack! Har känt mig lite små hångig några dagar, tappat balansen lite i bland, varit vinglig och haft huvudvärk (vilket jag typ aldrig har), i morse var jag verkligen jättetrött när det var dags att kliva upp och mådde illa efter jag släppt ut hästarna. Så det blev en lugn morgon och jag red bara Räkan innan hovis kom. Jag misstänker att jag håller på bli sjuk, och hoppas att det inte är någon stressreaktion för att det varit mycket att göra.
 
Red en kortare sväng med Räkan och sedan var planen att cantra henne lite i en av sommarhagarna, men underlaget tillät bara galopp på kortare sträckor så det blev lite blandat trav och galopp. Hovis kom mitt på dan och skodde Taggen opch Orvar innan jag åkte i väg för några lektioner på kvällen.
 
Fick i dag ett väldigt tråkigt besked. Totte som var här på inridning i vintras och som jag ridit lite i somras, och senast förra helgen, hade fått kolik och gick inte att rädda utan hade avlivats. Lider så med hans ägare som haft en otrolig otur med sina hästar de sista åren och nu verkligen satsat på Totte. Totte kommer vara väldigt saknad då han var en glad och positiv häst som var cool, och väldigt rolig att rida!
 
Finaste Totte, du kommer vara väldigt saknad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0