Slut som artist!

Är så trött efter den här dan som varit rörig och stressig, men där jag inte fått något gjort! Jag får helt enkelt inte mitt liv att gå i hop, i alla fall inte alla dagar... Som tur är har vädret varit topp i dag!

Har ridit lite i alla fall, började dagen med Räkan som fick gå galoppjobb, litegrann som galoppprogrammet. Hon kändes som vanligt, är ju en vecka sedan jag red sist även om jag tömkört. Sen red jag dressyr på Taggen, försökte rida i genom LB:2 programmet så gott det går när man rider i en hage, och jag måste säga att det ska bli riktigt roligt att tävla dressyr med honom på lördag! Tömkörde även Peppe som var riktigt duktig i dag! Det går verkligen framåt med honom, det blir nog häst av honom med som jag brukar säga!

Corran har varit hem till sina ägare en sväng och fått nya skor, hämtade upp henne sen på hemvägen efter kväkllens träningar. Jag har även hunnit rida Sickan igen. I morgon är det dressyrträning för Annelie, jag ska rida Corran och Taggen och jag har inte förberett eller packat någonting! Så i morgon blir det full fart från morgonen för att hinna packa och göra i ordning hästarna till kl 10, och helst baka en paj till de som är snälla och hjälper mig när jag ska i väg!

Nu blir det sängen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0