Totte har åkt hem!

I dag var det dags för Totte att åka hem, men dagen började inte just där. Först på morgonen åkte jag och hämtade en hösilagebal innan jag red Taggen och Corran i det soliga men blåsiga vädret. Corran var ordentligt taggad i dag! Sen blev det en snabblunch innan jag tog med mig Totte och åkte till Nylands Hästsportlag, där jag även hade en lektion. De fick hoppa lite och bland annat var Sickan som jag red förra året med, måste säga att hon hoppar väldigt trevligt! Tredje gången hon hoppas uppsuttet och hon gör det så bra!

Sen red jag Totte lite där så hans ägare skulle få se hur vi jobbat. Han skötte sig bra trots att det var lite rörigt, väldigt blött på banan och dessutom blåst. Jag hoppas att hans ägare är nöjda med jobbet och att det ska gå bra för dom framöver. Totte är en väldigt positiv häst att jobba med och jag tror han kommer bli en jättetrevlig ridhäst!

Lite tomt blir det ju här hemma nu, kommer kännas konstigt i morgon med en häst mindre att släppa ut och mocka åt. Men förhoppningsvis fylls det snart på med nya projekt! Och Totte kommer jag ju få träffa fler gånger!

Här kommer lite bilder från Tottes tid här:

Tömkörning!


I början när vi ännu hade lina när jag red.


En av de första uteritterna!


Löshoppning!


Första gången han rids i ridhuset!


Visst är han söt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0