Sportlov!

Den här veckan är det ju sportlov, jag har ju sån tur att jag har sportlov några dagar varje vecka året runt! I dag har det varit toppen väder: sol, några minusgrader och lite blåst, och alla fyra hästarna är ridna i det härliga vädret!

Började dagen med att rida Totte på banan, red övergångar trav-skritt-trav. I gångsättningarna är inte riktigt hundra än men det är mycket bättre och absolut helt okej för en treåring! Efter honom blev det en uteritt med Corran, hon ger en sån fin ridkänsla även när man rider ut och speciellt då galoppen! Den är, och kommer verkligen att bli i framtiden, otroligt ridbar!

Efter lunch red jag mina hästar på samma runda men med lite olika tema. Taggen fick jobba mycket med att trava på och verkligen trava framåt, medan Räkan fick jobba så mycket i galopp som underlaget tillät. Hon ska tränas mycket för att stärka galoppen, även om det inte är helt enkelt nu när underlaget är lite besvärligt.

Jag har hunnit en hel del annat också, som att baka källarfranska, dammsuga undervåningen och lagat god mat som räcker i flera dagar. Det känns bra eftersom jag denna vecka jobbar ganska mycket.


Så här skönt har det varit i dag med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0