Nödutryckning!

Den här dagen blev inte som tänkt, men den började väldigt bra med sol och underbart väder! Red galoppintervaller med Taggen och sedan lite dressyr på Corran. Hon var lite okoncentrerad i början men det blev bättre efterhand och hon kändes fin på slutet. Efter en god och somrig lunch (hemlagad jordgubbskräm!) så red jag Totte. Han fick gå ett kort pass på slingan i sommarhagen, travde lite och tog några galoppfattningar. Han gick ju rejält igår så det blev lättsamt i dag i stället.

När jag var på gång att ta in Räkan som var dagens sista häst så ringde Malin, hon var i Sollefteå och tränade med Oliver, men deras bil hade brunnit! Så det blev en tripp dit i stället för ridning. Oliver hade dock ingen större lust att åka hem utan det krävdes en stunds övertalning innan han klev på, så väl hemma igen var det bara att ta in hästarna för kvällen.

Som tur var började bilen brinna när de var parkerade och Malins pappa upptäckte det ganska tidigt så det var bara i motorrummet som det brann. Så man kan säga att de hade tur i oturen! Jag har själv varit med om att bli ståendes med häst och transport när bilen pajat ett flertal gånger så jag vet precis hur det är, inte roligt alls!


Oliver och Malin var strandsatta i Sollefteå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0