Löshoppning!

I dag har det varit undebart vårvinterväder med sol och några minusgrader. Började dagen med en uteritt på Corran, jätteskönt i solen! Sen packade jag i hop alla grejer samt hämtade Rebecka som skulle följa med till ridhuset. Lastningen gick galant så vi var tidiga till ridhuset.

Det var Totte och Räkan som fick åka i dag, och vi började med att löshoppa Totte. Han var något okoncentrerad i dag, men hoppade i alla fall glatt. Han fick hoppa 1 meter innan vi gav oss. Räkan har aldrig löshoppat och hon var ganska misstänksam. Med en del stöd från marken så hoppade även hon ca 1 meter. Tyckte inte hennes löshoppning var speciellt strålande men intressant att se.

Sen var det dags att rida. Först red jag Totte, första gången han reds i ridhuset och han var supercool! Vi travade i båda varv och testade även att trava bommar för första gången. Det gick också bra! Sen tog vi ett litet skutt över en solkatt också... Red även Räkan som jag hoppade lite uppsuttet. Var längesen vi var i ridhuset och hoppade lite mer riktigt, men jag tyckte hon var bra med på noterna och bjöd bra. Det känns lovande inför tävlingarna som för hennes del drar i gång i slutet av april. 

Tack för all hjälp ni som var med, speciellt Rebecka som följde med hela dagen! Hon tog även en hel del bilder, bjuder på några här! 


Jag och Totte i ridhuset!


Svettig Tott efter ridningen!


Å Räkan och jag!

Kommentarer
Postat av: Rebecca Gumse

Det var super kul att jag fick följa med !:)

2012-03-05 @ 23:42:13
URL: http://beccagumze.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0