Tankeställare!

Även i dag har jag varit på Ica, och efter jobbet hann jag med att rida tre hästar -om jag får säga det själv så var det bra jobbat!

Började med Peppe. Efter gårdagens lilla bakslag och tankeställare så började jag i dag med att longera lite, i dag var han inte alls lika laddad! Sen red jag och Malin, hon med Oliver, i skogen hemma. Där fick de skritta uppför på smala stigar med sly och buskar i vägen, och med nedfallna träd och stubbar att kliva över. Vi styrde runt träd och provade även att rida Peppe först i styrövningarna -vilket gick bra. Avslutade med att skritta nerför backen, helt utan balansproblem. Har ju upplevt att han har haft problem med balansen i nerförsbackarna, och i dag red vi en brantare backe än tidigare vilket gick bra! Tanken med dagens ridning var att få honom att använda huvudet och tänka, kolla sig för och lyssna på mig. Och jag är mycket nöjd med det!

Sen hoppade jag mina två hästar lite här hemma. Är hyfsat nöjd med båda, Räkan var lite försiktig i dag men när jag red på ordentligt så hoppade hon riktigt bra. Så bara jag rider så ska det nog gå bra, nu laddar vi för kvällstävling i Matfors på tisdag! Och hoppas på finväder, väderprognosen säger regn...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0