Löshoppning!

Efter en rätt tråkig helg, som mest varit tråkig på grund av allt regn, så kändes det roligt att efter jobbet i dag få åka i väg och löshoppa! Jag hade Peppe och Räkan med mig, och Malin åkte med Oliver, och sen löshoppade två hästar till en 6åring och en äldre gentleman.

Peppe var jätteduktig, och skötte sig ypperligt. Det syntes att han hade löshoppat förut, han fick hoppa ca 70 cm. Räkan givk bättre än sist vi löshoppade men hon är lite försiktig. Med Oliver provade vi att ha två hjälphinder, med studsavstånd mellan, för att få honom att ta det lugnt och tänka efter, vet inte om det var det som gjorde det men han gick väldigt bra i alla fall. Alla hästar hoppade riktigt bra och skötte sig kanon!

Sen hoppade jag och Malin uppsuttet, och jag vet inte om Räkan någonsin känts så¨fin i hoppningen. Hon tog för sig på hindren och hoppade riktigt bra! Jag är supernöjd med henne, och med hela dagen. Tack alla medhjälpare, ni är guld värda! Jag tycker att jag har ett riktigt bra löshoppningsteam nu, vilket är kanon! 


I brist på bilder från i dag så får det bli en bild på Oliver när han löshoppade sist!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0