Kramfors!

I dag var det tävling i Kramfors, en bra dag med fint väder! Började med att hoppa 80 cm med Räkan. Hon var spänd på framridning och framhoppningen, var rädd för att möta de andra hästarna och kastade sig några gånger, men kändes ändå rätt framåt. På banan kändes hon jättefin och hoppade med lätthet runt felfritt. Duktig tjej!

Taggen gick först 90 cm klassen. Framhoppningen kändes inte så bra, han var okoncentrerad och jg red inte så bra, inne på banan gick det bättre. Vi fick två rivningar, två räcken, det ena tappade jag styrningen innan (jag styrde till höger men han fortsatte till vänster) och den andra rivningen tar jag på mig då jag tyckte jag red dåligt på det hindret. Sen blev det lång väntan till sista klassen, 1 m, och jag kände mig ganska trött och oladdad. Men Taggen var på hugget och framhoppningen kändes bättre nu, inne på banan fick vi två rivningar. En tar jag helt på mig och den andra var bara ett litet pet, i övrigt kändes han jättefin!

Malin var också med, hon var felfri i 90 cm och hade en rining i 1 meters klassen. Efter en lång men rolig dag är jag nu trött och ramlar i säng. bilder kommer... men inte i kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0