Jäkla knott!

Knotten och myggen har verkligen vaknat nu! Är helt sönderbiten efter kvällens träningar! Även hästarna är irriterade av insekterna, har ni något bra tips på bra insektsmedel? Tycker inte att något medele hjälper. I dag har det i alla fall varit uppehåll även om det inte varit så varmt, men kvällen har varit fin med sol, och knott...

Dagen har i vanlig ordning ägnats åt att rida. Började med ett kortare dressyrpass på Taggen, han kändes riktigt fin i både traven oah galoppen så jag nöjde mig efter bara en halvtimme. Sen red jag och Malin ut på brudarna, jag red Räkan och Malin provade Corran. Det är ju bara jag som ridit henne så nu var det dags att se hur hon skötte sig med en annan ryttare, är ju bra träning einför eventuell provrisning framöver. Och självklart gick det jättebra! Sen var det Peppes tur, jag red ut honom tillsammans med Malin och Oliver. Det gick jättebra, vi skrittade samma runda som sist.

Kvällen fylldes av lektioner och träningar, jag var väldigt irriterad på alla knott men det uppvägdes som tur av duktiga och glada ryttare. Avslutade med att rida Totte som var riktigt duktig.

Man kan inte säga annat än att det varit en bra dag!


Kommentarer
Postat av: Tine

Nått "föllinge" medel ska ju vara riktigt bra..använde en sommar i Åre på hästarna och då funkade det kanoners men vet inte riktigt vem som säljer..travshopen har gjort i nån vända,kanske går att Google.

Ett annat djävulsår lät jag vitlök ligga i en 1,5L petflaska o mysa till,svampade på..tror det funka men luktade helvete!!:)

2012-06-07 @ 23:02:06
Postat av: Nilla

Det där Föllingemedlet ska jag kolla upp, det har jag hört talas om. Jag har använt ett medel i flera år som varit rätt bra men jag tror inte det får säljas längre.

2012-06-08 @ 08:04:02
URL: http://nillashast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0