Glidardag!

Har varit ledig i dag och haft en riktig glidardag -riktigt skönt! Började med sovmorogn, sov ända till nio, och det var längesen jag kunde sova så länge eftersom jag släppt ut hästarna hela vintern, och jag tror jag behövde det! Förmiddagen gick åt till att fixa lite inne innan grannen kom och slog på Taggens tappsko.

Malin har hjälpt mig att rida i dag. Vi började med att rida ut Räkan och Peppe. I dag fick Peppe gå en ny och lite längre tur vilket han verkligen uppskattade. Han var pigg och framåt och gick först nästan hela tiden, jätteduktig! Vi travade två lite längre sträckor, är verkligen jättenöjd med honom! Efter det så tömkörde jag Oliver. Det gick ganska bra även om jag inte riktigt tycker jag kom åt honom som jag ville, men det är första gången han tömkörs sen Malin köpte honom och vi vet inte om han är tömkörd innan, så man får väl ta det som det är. Avsltade med att rida ut Corran och Taggen. Malin red Taggen för första gången sen september, självklart kunde han inte hålla sig i från att busa lite med henne när vi skulle galoppera!

Kvällen ägnades åt att glida runt, och bland annat så var jag till grannarna och tittade på deras nyfödda och bedårande föl! Det är Corrans mamma som fått ett jättefint stoföl efter Canterbury! Den rör sig bra och ser ut att kunna få en fin ridbarhet! Tro om man är sugen på att köpa...


Clarinett
Foto: Mia Palm

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0