Wången!

I dag har vi varit på hopptävling på Wången och jag måste säga att Taggen är så jäkla rolig att tävla och hoppa! Jag blir så glad varje gång!
 
Men jag och Malin började dagen med att rida ut på Cornelis och Räkan, vilket gick jättebra. travde några lite längre sträckor och Cornelis skötte sig super! Sen blev det tvättning av hästar och packning av grejer. Vi körde båda hästarna i samma släp så det blev mycket grejer i bilen.
 
Det har varit jättefint väder hela dagen, utom precis när vi red i första klassen -då regnade det! Fast det gjorde inte så mycket egentligen. Däremot blev det lite stressigt för det var en väldigt snabb tävling! Taggen var jättefin och felfri i första klassen som var 0,90m. I andra klassen så red jag lite dåligt först på tredje hindret som var en oxer där vi kom lite nära, det blev en rivning. Fjärde hoindret var en tittig oxer, tyvärtr red jag inte så bra där heller och där smet han förbi. Dock var han jättefin på resten, inklusive kombinationen och jag red lite bättre på de andra. 10 fel blev det. Malin var dubbelnolla i 1 meter och felfri på hindre i 0,90m. Dock blev det tidsfel där för det blev lite strul för henne så hon hann inte över startlinjen i tid.
 
Det har varit en rolig dag, och dessutom är det ju så vackert på Wången!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0