Vädret har hakat upp sig!

Det känns som vädret hakat upp sig och ställt in sig på repeat... Jag vill inte klaga men lite less börjar jag bli, känns som det varit samma väder sen mars, en bra vecka har det varit och det var i maj. Hoppas verkligen att sommaren och värmen kommer, även om min semester snart är slut.
 
Om man bortser från vädret så har det varit en bra dag. Började med lite galoppjobb på Räkan, och lite dressyr med Taggen. Sen var det dags för Corran att börja jobba igen, hon har ju haft ett par veckors semester. Jag måste säga att det är väldigt bra temperament och ridbarhet på den hästen. Jag bara satt upp och red ut själv och det var som om jag hade ridit igår! Imponerad!
 
På eftermiddagen var det dags för lite jobb. Red först Totte, som var här på inridning i vintras, vi red ut. Tottes ägare red en annan häst som de precis köpt och gjorde oss sällskap. Totte skötte sig exemplariskt. Sen hade jag två träningar med fina hästar, och avslutade med att tömköra en ny häst för mig, en treårig arab. En trevlig bekanstskap som det märktes på att den var mycket tömkörd.
 
Kvällen avslutades med att jag red Cornelis. Han skötte sig jättebra, vi red lite på vändplanen, jobbade med volter och åttvolter i skritt och lite trav på stor volt.
 
Jag och Cornelis i kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0