Tråkväder!

Tråkväder i dag med, men full rulle på ridningen ändå! Började med att rida ut Corran, och sen ett dressyrpass med Räkan. Hon ska gå dressyrträning på söndag är det tänkt så då är det ju bra att ha känt lite å henne innan och inte bara ridit i skogen. I dag kändes hon helt okej även om hon tjafsade lite i galoppen i början. Sen tömkörde jag Peppe, och den där fina hästen som jag hela tiden trott att den finns i hans gängliga tonårskropp börjar nu titta fram! Han var jättefin när jag tömkörde!
 
Efter lite lunch och lite stängsling var det dags för resterande hästar. Lagom tills dess började det regna... Så jag sköt upp ridningen lite och åkte till grannarna och drack kaffe i stället! Efter kaffepausen var vädret bättre och jag red först ut med Taggen, och sedan red jag ut med Cornelis ensam! Det gick jättebra! Han var lite spänd men lyssnade på mig hela vägen och gick så lugnt! Vi kunde trava lite åt båda håll, alltså även på hemvägen! Mycket nöjd med honom i dag!
 
Nu ska kvällen ägnas åt lite lägerplanering! Nästa vecka har jag barn och ungdomsläger hos Nylands Hästsportlag och det är dags att börja ta tag i planeringen.
 
Räkan innan dagens ridning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0