Sköna semester!

I dag har jag haft en riktig semesterdag! Började med lite sovmorgon och lite pyssel inne. Åkte ner till betet och tömkörde Peppe. Jobbade med traven på volt, han orkar inte riktigt ännu få fram traven och i dag var det ganska lockande med polarna som gick i hagen ett stenkast bort... Tycker ändå att han kämpar på bra, men i bland önskar man att styrkan gick mycket fortare att bygga upp än vad det gör. Muskler, styrka och balans tar tid att bygga upp och träna, så det gäller att ha tålamod!
 
Sen blev det en jättemysig galopptur med Räkan. Sol, pigg häst, mysiga vägar och små träd att hoppa över, kan det bli bättre? Tog efter det en paus från hästarna och åkte upp på byn och fikade, vilket kändes som väldigt mycket semester!
 
Red sen upp Taggen till gården. Var meningen att jag skulle hoppa honom men han hade sparkat sig själv och var lite svullen och ett litet sår, så det blev till att kyla med vattenslangen i stället . Nu hoppas jag bara att det ska vara bra till torsdagens tävling, men det ser inte så farligt ut så det borde vara lugnt.
 
Avslutade dagens ridning med att rida ner Cornelis till betet, det blev ju våran första uteritt tillsammans. Malin följde med på Oliver som moraliskt stöd, och det gick verkligen jättebra. Känns som vi börjar bli kompisar nu jag och Cornelis, och han börjar förstå vad jag vill och han har landat lite. Tror det kommer bli kanonbra! Kvällen avslutades sedan på bästa sätt med grillning!
 
Räkan efter dagens ridpass!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0