Semester!

Jag har inte försvunnit jag har bara varit på en liten semester! En härlig och ledig helg, men för den delen inte hästfri!
 
Började i fredags med att jag och Linda red ut på Cornelis och Räkan. Det blev en ganska lång tur för Cornelis, men han skötte sig utmärkt. Efter ridningen åkte jag söderut, till min kompis Stina som bor i Norrköping. Vi lärde känna varann när vi gick instruktörsutbildningen på Vretaskolan.
 
I lördags var vi på Skogslottens ridskola för att titta på deras ridlägeravslutning, Stina ska jobba där denna vecka och skulle därför se hur avslutningen gick till. Jag har varit på Skogslotten förut men blir lika imponerad varje gång. Det är en stor ridskola, ca 500 ridande varje vecka och nu under sommaren ca 32 elever på läger samtidigt! Det är en ponnyridskola med mycket små ponnyer och shettisar! För att kunna driva en så stor ridskola krävs en bra organisation och planering, och det har dom verkligen. Jag blir mycket imponerad när jag ser vad välplanerat och förbrett allt är. Alla som jobbar på ridskola eller driver ridskola borde åka dit på studiebesök!
 
En del av deras fina anläggning!
 
På lördagkväll var vi på "hästtjejfest", drack vin, åt snacks och pratade häst. Vädret var bästa tänkbara och vi kunde sitta ute hela klvällen, utan knott! Som norrlänning kan man bli lycklig av mindre!
 
Söndag förmiddag regnade det såklart, vi åkte till Stinas hästar och jag hjälpte henne när hon red dressyr på sin 6åring, Niqi. Hon är lite efter i utbildningen eftersom hon varit skadad och opererad som unghäst, men hon var riktigt fin när Stina red! Eftermiddagen ägnades åt ett besök på Sharpman och lite shopping av hästgrejer!
 
Stina och Niqi i regnet, publik hade hon också om än fyrbent!
 
I dag var det dags att åka hem igen. Stannade på Strömsholm på hemvägen och gick där och njöt lite av den undebara miljön! Väl hemma igen så red jag och Malin ut på Peppe och Oliven. Blev det pass där de fick gå lite "ospårat" och lyfta på benen, det var en väldigt trött Peppe som gick hem sen. Det är även bra "hjärngympa" för dom!
 
Har haft en härlig semester men nu är det full fart med verksamheten igen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0