OS fälttävlan!

Skyndade mig hem från jobbet för att hinna se lite från terrängmomentet i OS fälttävlan, och ma kan inte låta bli att både bli imponerad och extremt sugen på att hoppa terräng! Så roligt att vi har en svensk i topp och laget på medaljplats inför morgondagens banhoppning. Men i banhoppningen kan allt hända! Hoppas bara att det är till Sveriges fördel.
 
Jag tycker nog att fälttävlan är den optimala ridsportgrenen, den kräver allsidighet, lydiga hästar mod, rätt träning och snd hästhållning. Tyvärr är det en dyr sport, speciellt när man bor i Norrland där man minst har 20-25 mil till närmaste tävling. Nu är det nog fem år sedan jag startade en fälttävlan sist.
 
Inspirerade av OS terrängen red jag och Linda ut Corran och Räkan, till skogen där vi har våra galoppstigar med grenar och små stockar. Hästarna var pigga och småbusiga så det blev en lyckad tur för alla, speciellt Räkan som var väldigt laddad på hemvägen. Roligt att se henne så pigg! Sen avslutade jag kvällen med att rida ut Cornelis. Han fick gå ett par varv på en lägda i närheten, de har precis balat där så hjag har inte kunnat rida där tidigare i sommar så nu gäller det att passa på. Cornelis var spänd i början och rädd för det mesta, men han gör inget och på det andra varvet hade han slappnat av lite mer!
 
I morgon håller vi tummarna för Sveriges fälttävlans ryttare!
Taggen på Tjärnterrängens terrängbana för något år sedan! Är så sugen på att hoppa terräng nu!
 

Kommentarer
Postat av: becca

Men lite sugen man blir på hoppa terräng och banhoppning :O

Svar: Att man blir!
Pernilla Engström

2012-08-04 @ 15:26:34
URL: http://beccagumze.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0