Galopp!

I dag har det varit lite segt, efter en tuff vecka, och det har dessutom gått lite ont emellanåt. Men min dag avslutades på allra bästa sätt!
 
Började dagen med att klättra lite med Corran. Sen skulle jag rida Cornelis var planen, men han hade en annan plan.. Jag kunde helt enkelt inte fånga honom... Så han fick vänta till kvällen. I stället red jag och Rebecka ut med Peppe och Räkan. Vi gjorde några försök att få till galoppen med Peppe men det gick inte riktigt. På hemvägen var det nära, riktigt nära men då snubblade han och trampade av sig en sko!! Klant!
 
På eftermiddagen hade jag några lektioner innan jag och Malin stängslade lite, och red. Med Malins hjälp fångade jag Cornelis och vi red ut på honom och Oliven. Red på smala stigar i skogen och jobbade med bjudningen i traven. Och så provade vi att galoppera, och det gick så bra! Första försökaet var lite tveksamt, det blev några språng i taget, men andra försöket galopperade han en bra bit. Så duktig! Det gjorde min dag, fina Cornelis!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0