Full rulle!

Det har varit rätt fullt upp i dag med. Började dagen med en lugn tur på Taggen, han känns helt fräsch och såret såg bra ut och ingen svullnad nu i kväll, så jag är optimistisk om start för honom i morgon. Tyvärr har jag inte hunnit hoppa något sen förra tävlingen men det får jag väl ta. Hade ju tänkt hoppa i går men ville inte pga såret.
 
Efter det åkte jag och hämtade Linda som sedan hjälpte mig, alltid roligt med sällskap och hjälp. Vi började med att tömköra Cornelis. Han var cool och avspänd trots ny miljö nere vid betet, jobbade med traven att han ska trava framåt och inte bara uppåt, rätt nöjd. Dessutom verkar han och Peppe vara riktigt bra polare!
 
Sen red vi ut Peppe och Räkan. Vi tänkte prova att galoppera Peppe, jag har inte provat tidigare för han har inte haft den bjudningen innan att det varit aktuellt, men det går så mycket bättre nu att det är dags. Men i dag fick vi ingen galopp, han bara travade snabbare när Räkan galopperade, och han förstod inte alls vad jag ville... Bara att träna vidare och grubbla lite på lösningar för detta. Är inte så orolig utan det kommer lösa sig, han ska bara förstå vad jag vill.
 
Eftermiddagen och kvällen ägnades åt lektioner och träningar på flera ställen. Vädret var fint på kvällen så det gör det ännu roligare att undervisa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0