Kärt återseende!

Dagen började med ryggont! Jag brukar kunna få ont om jag slarvar med att stretcha, och det hade jag ju tydligen gjort nu för när jag vaknade var det rätt illa. Så det var inte roligt att bära ut vatten och släppa ut hästarna i morse, men jag har försökt stretcha hela dagen och allt eftersom kändes det bättre, tur det för något ryggont har jag inte tid med!

Red Corran och Taggen varsin lugnare uteritt i djupsnön. Eller så lugnt blev det väl inte med Taggen som var rätt så laddad men han kändes fin efterhand i dag så jag blev riktigt nöjd med honom!

På eftermiddagen var det dags för lektioner, och det började med ett kärt återseende! Jag ed Sickan för första gången sen typ september! Hennes ägare har ju ridit henne själv hela hösten och nu har hon haft julledigt och vintervila. Efter att ha varit utan ryttare i en och en halv månad så skulle man ju kunna tro att hon skulle vara lite spänd (för er som inte minns så var Sickans inridning lite speciell då hon har sadeltvång och var väldigt spänd när vi började) men hon var avspänd och cool, så det kändes super! Det är verkligen jättekul, och ett bra bevis på att jobbet med henne är rätt gjort. Jag tror Sickan kommer bli en jättetrevlig ridhäst. Tyvärr var det ett jäkla skitväder med massor av snö och blåst! Inte så roligt men de som red kämpade på bra, och hemma var det fint väder!

I morgon är det dags för Annelieträning, det ska bli kul!


Jag och Sickan i somras när hon var här på utbildning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0