Trav!

Det har inte riktigt varit min dag i dag, som tur är har hästarna gått väldigt bra och därmed kompenserat för allt annat!

Började dagen med att rida ut på Totte! Malin red Räkan och vi red samma sväng som sist, på hemvägen provade vi att trava lite vilket gick jättebra! Mycket nöjd med honom! Sen skyndade jag mig till bilprovningen för ombesiktning på bilen, det gick inte bra. Den gick inte i genom nu heller fast den var fixad, men handbromsen tog fortfarande inte som den skulle...

Efter lite lunch fortsatte jag att rida. Red ut Corran först samma sväng som vi red på morgonen, sen galopperade vi i sommarhagen där vi har ett upptrampat spår. Galoppen kändes jättebra i dag! Hon tränade även lite extra på när hon under en skrittpaus blev rädd för något (troligen en älg för de är överallt just nu) och drog i väg i galopp! Jag satt på långa tyglar, tänkte på annat och höll inte i remmen! Men när jag väl kom i balans efter rivstarten så var galoppen väldigt bra så vi fortsatte jobba den en liten stund innan jag bröt av. Var mycket nöjd med henne också i dag!

Sen var det Taggs tur, han red jag på banan och hoppade lite studs. Han börjar komma tillbaka i sin vanliga form igen och är rolig att rida nu! Hoppningen gick jättebra, vi hoppade ju bara lågt men känslan var bra. Är nöjd med honom med!

Är mindre nöjd med att mina ridstövlar gick sönder sen, de har jag haft i mindre än tre månader och nu gick dragkedjan sönder! :( Jag behöver ju verkligen ha varma och bra stövlar att rida i, så nu har jag beställt nya, fast ett annat märke denna gång... Men det fanns inte riktigt med i min budget men vad gör man? Dessutom blev kvällens lektioner inställda då det var -15,5 dit jag skulle, tyvärr är det ju ofta så på vintern men det är ändå tråkigt! Nu hoppas jag bara att kylan håller sig borta så jag kan rida och ha lektioner som tänkt i morgon!

Jag ska försöka hoppa lite med Taggen nu så jag får i gång honom till vårens träningar och tävlingar! Kändes lovande i dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0