Ny häst på gården!

I dag har Belmont LG, till vardags kallad Totte, kommit hit för inridning. Ni kanske minns att jag i höstas longerade, hängde och satt på Totte, nu är han här för fortsatt inridning och det ska bli jättekul att fortsätta arbetet med honom. Självklart kommer ni kunna följa hans utveckling här på bloggen.

Jag hämtade Totte i samband med att jag var i väg och hade lektion hos Nylands Hästsportlag, de red bommar och lite små hinder. Hästarna var pigga och glada efter julen, mest laddad var nog Nina, en ridtravare som blir 27 år i år! Svårt att tro när hon taktade i sidled i dag!

På eftermiddagen red jag först ut Corran, det var jättemycket snö och vi tappade båda benskydden. De fick jag sedan gå och hämta i djupsnön! Jag behöver nog inget mer träningspass i dag! Räkan fick gå ett dressyr och hopppass, red först lite dressyr med mycket övergångar och fattningar. Hoppade sedan ett litet räcke på volt, och hon kändes jättefin!


Totte i höstas när jag satt på honom för första gången!

Kommentarer
Postat av: julia

Vad roligt att kunna följa hästarna du utbildar.

2012-01-06 @ 19:14:22
Postat av: MariaM-L

Lilla Totten..så bra att du kunde ta honom nu då vi har blivit så nåka härhemma:) Spännande att höra hur det går framöver! Här kommer en länk till Tottes mammas stamtavla, han har ju okänd pappa så där vet vi ju inget mer än att han är Lett.

http://www.hastkatalogen.se/pedigree.php?id=93800

2012-01-07 @ 07:58:53
Postat av: Nilla

Maria; Jag lider verkligen med dig och hoppas att ni kryar på er snabbt! Det har varit lugnt i natt och Totte verkar cool över att bo här!

Julia; Jag försöker skriva lite varje dag, mest blir det ju om jobbet med hästarna!

2012-01-07 @ 08:42:24
URL: http://nillashast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0