Löshoppning!

I dag åkte vi med hästarna till Ammer och löshoppade. Jag hade med Totte och Corran, och Malin åkte med Oliver. Jag måste säga att det gick väldigt bra med alla hästarna, inte bara själva löshoppningen utan lastning, transport, hantering och ridningen av de som vi red efteråt. Mycket nöjd!

Vi började med att löshoppa Totte, han skötte sig jättebra. Han är löshoppade tre gånger tidigare men har inte varit i ridhus sen han var föl, men han var så cool. Hoppade fint och gick bra i ringen, hoppade kanske 90 cm. Lovar gott inför våren då han förhoppningsvis ska visas på treårstestet. Sen var det Olivers tur, tyvärr såg inte jag honom då jag gick med Totte utanför men ryktet sa att han hade hoppat "som fan". Kul! Corran va sist ut, hon gjorde nog sin bästa löshoppning hittills. Hon bjöd bättre, taxerade bättre och galoppen har utvecklats sen sist!

Efteråt red jag och Malin, jag red Corran och det kändes riktigt bra. Fick lite hjälp med drivningen från marken men jag tycker hon även ionnan det bjöd bättre än hon brukar. Fin häst! Kvällen avslutades med lite fika, vi var många som hjälptes åt så det gick smidigt och bra. Tack för hjälpen alla! Bilder kan nog kanske komma under veckan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0