Härlig dag!

I dag har det varit kallt men sol, när dagen började var det väl -12 grader men det blev lite varmare eftersom. Började min dag med att hoppa lite studs på Räkan. Räkan var på riktigt bra humör, glad och kändes jättefin! Provade att rida henne på ett rakt bett för att se om hon tar bättre stöd på det, måste prova någon gång till innan jag bestämmer om det föll ut bra eller inte. Jag tycker hon tog bättre stöd men även att hon blev lite tjafsig däremellan, men det kan vara för att hon var lite busig i dag också. Även Malin var med och hoppade på sin kuse, och det gick bra för henne med, inga busigheter i dag!

Sen hjälpte Malin mig med Totte, men det kommer i ett annat inlägg! Efter lunch så hoppade jag Taggen. Vi har kanonfint underlag hemma nu så det är bara att passa på att hoppa lite! Taggen fick bara rulla över ett lågt räcke på volt. Det räckte gott och väl för oss, jag hade fullt upp ändå med att hålla ordning på honom och mig själv! Tyckte inte att galoppen var så bra när jag värmde upp men den blev bättre av hoppningen så det var bra.

Avslutade med att rida ut Corran, hon skötte sig ypperligt och jag tyckte jag fick till bra trav på henne i dag! Lite frusen var jag när jag var klar, men i dag var det riktigt roligt!


Är ett tag kvar tills vi är i gång med hoppningen igen, men det kommer nog!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0