Årets första dag!

Årets första ridturer har avklarats. Betydligt bättre ridväder i dag än det var igår, igår eftermiddag när jag red Corran var det -17 grader och senare på kvällen var det neråt -20 grader. Hästarna verkar dock ha klarat både kyla och raketer bra. Det är skönt att bo så avskilt som jag gör, det är inga fyrverkerier på nära håll så jag har aldrig haft problem med detta.

I dag blev det snöpulsning för pållarna. Först Räkan som fick gå på lägdan där jag brukar snöjobba dom, blev en del galopp och Räkan var jättepigg! Sen red jag ut Corran med Malin, vi red en skogsväg där vi inte ridit på flera veckor så det var mycket snö att pulsa i! Blev en hel del trav så jag tror Corran var rätt nöjd efteråt!

Taggen har haft några dagars vila eftersom jag tycker han verkat lite sur ett tag. Inte så mycket men lite sur vid sadling och att han har gått i väg när man kommit med grimman i hagen. I dag busade han och Oliver massor i hagen, Taggen såg glad och pigg ut, dessutom kommer han nu fram när man kommer i hagen. Alltså är det nu snart dags att börja med honom igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0