Vandrande pinnar?

I dag har det varit fullt ös hela dagen för att hinna med allt, och alla hästar!

Började med att rida ut Totte tillsammans med Malin och Oliver, vi red rundan på nersidan och när vi kom tillbaka så red jag slingan i sommarhagen ensam ett varv med Totte. Det gick jättebra trots att Oliver gick åt ett annat håll, vi kunde även trava en liten bit ensamma, mycket duktig Tott! Red sedan galoppintervaller med Räkan.

Efter lunch red jag dressyr med Corran. Hon hade inte sin bästa dag i dag, kanske kunde bero på att jag väckte henne när jag kom till hagen för att hämta henne så hon var alldeles nyvaken. Det som var bra i dag var att jag provade ett par korta sporrar på henne, och det tyckte jag fungerade bra. Avslutade ridningen med att rida ut Taggen.

På kvällen hade jag lektioner i ett stall där jag bara varit en gång tidigare. Började med att tömköra en yngre häst, han var lite spänd och stökig för dagen så det gick väl sådär.. Sen hade jag ett gäng lektioner som gick bra tills sista ryttaren skulle rida, hon åkte av lite oturligt och gjorde illa sig. Jag hoppas verkligen hon kryar på sig och att det inte blir något värre!

Vissa dagar känns det bara som vandrande pinnar vore ett bra alternativ till hästarna, eller kanske frimärken? Men jag vet att jag är trött nu och att det säkert kommer kännas bättre i morgon!


Totte i tisdags när Malin och jag red.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0