Totte kan själv!

Har varit vårvinterväder med sol och temperatur kring nollan i dag, men tyvärr har det blåst ganska mycket så det har ändå varit lite småkallt!

Red galoppintervaller med Räkan på förmiddan och en uteritt med Taggen. Han var laddad som vanligt, men jag måste säga att han är mycket mera avspänd i ryggmusklerna och bekdelen än han brukar vara. Jag tror och hoppas att det är helgens ridning som gjort det!

Efter lunch var det premiär för att rida Totte själv, alltså helt själv utan hjälp från marken eller vid uppsittning. Det gick rätt bra, trots blåsten. Longerade först och gick lite med honom innan jag satt upp, eftersom han blev lite spänd precis då. Sen satt jag upp och red slingan i sommarhagen, han var jätteduktig! Lite spänd i början men gjorde ingenting och vi kunde trava rätt mycket! Så stolt över honom! Tycker också att det är skönt att jag nu klarar mig lite mer själv och inte behöver hjälp med honom hela tiden. Kan tillägga att jag givetvis hade meddelat så det fanns de som vissta vad jag gjorde och var jag var.

Corran fick åka hem till sina ägare för skoning så jag hoppade ridningen på henne i dag, men nu har hon fina fötter och hon skötte sig galant under skoningen. Och så hade hela dan gått i ett rasande tempo, nu är jag trött och ramlar ner i tvsoffan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0