Oväntat besök!

I dag fick jag oväntat besök, eller helt oväntat var det ju inte då hon innan ringt och förvarnat att hon skulle komma någon kväll under veckan, i alla fall en kompis som flyttat söderut men som nu är hemma på besök. Jag höll på sadla Räkan när hon dök upp, men hon är som tur var hästintresserad och dessutom förutseende nog att ha med varma kläder så det slutade med att jag och Räkan hde åskådare på vårat ridpass! Och jag kan konstatera att det är ganska jobbigt att rida och prata samtidigt, så det gör mig ännu mer imponerad över Maria Gretzer som till och med hoppade och pratade! Jättekul med besök i alla fall!

Det blev dressyr med både Räkan och Taggen, det är ett tag sen de gick dressyr sist (mest pga kylan) så de fixk gå enkelt jobb, bara grunder. Stämma av framåtbjudning, lite övergångar, åttvolte mm. Räkan fick göra lite fattingar i förvänd galopp också. Summeringen blev att Räkan inte tryckte så mycket mot skänkeln som hon kan göra utan gick fram hyfsat, däremot tyckte jag inte att jag fick något bra stöd på tygeln. Och Taggen var det nog tur att åskådarna inte såg, han var okej i traven men galoppen var en katastrof i början. Även om det blev bättre så blev det inte tillräckligt bra... Bara fortsätta nöta!


Det är den här galoppen vi kämpar med, men på den här bilden ser jag ut att ha bättre galopp än vad jag hade i dag i alla fall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0