I-landsproblem!

På söndag är det dressyrträning för Annelie och jag kan inte bestämma vilken häst jag ska rida! Det är redan klart att jag ska rida Corran, red henne i kväll och hon kändes fin och bra med på noterna, så det känns bra inför söndag.

Sen hade jag ju tänkt ha Räkan på träningen men efter att ha ridit Taggen igår så blev jag väldigt sugen att ha honom i stället. Skulle vara roligt att rida en träning till nu när vi är på gång! Men så red jag Räkan i kväll och även hon kändes fin! Hon tjafsade inget alls och kändes bra framme. Så nu har jag beslutsångest! Snacka om i-landsproblem när man inte kan välja häst till träningarna för man vill rida båda! Det är lyxproblem, och faktiskt något jag längtat efter i flera år. Att ha flera hästar igång, som så är roliga att rida att det är svårt att välja till träningar och tävlingar! Som tur är har jag ju en dag till på mig att fundera. I morgon har jag lektioner direkt efter jobbet så hästarna får vila sig i form!


Räkan...

..eller Taggen?


Kommentarer
Postat av: Camilla

Känner igen det där! Hade en träning bokad och hade samma beslutsångest. Men som tur var så lyckas jag nog få till en till så ja kunde ta båda mina :)

2012-02-24 @ 22:22:47
URL: http://payment.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0