Å ännu kallare!

I morse stod termometern på -31,8 grader! Inte så kul... Men har man häst är det bara att gilla läget! Ut i kylan, släppa ut hästar, fodra (mycket hö går det nu när det är så här kallt!) och vattna hästarna. Upptäckte att Räkan hade trampat av sig en halv sko och den stack ut lite otäckt, stor risk att hon skulle göra illa sig. Så det var bara att hämta tången och dra av skon! Att dra av skor i -31 grader med hästen lös i hagen är väl inget man rekomenderar, men det gick fint! Kan säga att son satt bara i fyra sömmar och var lös så det gick lätt.

Dagen har spenderats inne, men undantag för några timmar ute för mockning, utfodring och vattning av hästarna. Hästarna verkar dock trivas bra i kylan, de busar och leker mycket!


Räkan i hagen!

Kommentarer
Postat av: MariaM-L

Ja nu är det lite för kallt! Katten Fridolf fick oväntat besök idag av en mård som var på väg in till stallet, gissa om de blev förvånade båda två! Slutade med att katten på råttan o råttan på repet dvs Fridolf jagade mården och Mats jagade Fridolf:) Fick tag i katten, mården satt i hjulhuset på sjufårtyn och kurade:D Mitt i naturen nästa! Hoppas kylan ger med sig snart så du får det lite lättare med hästeriet! Hörs!

2012-02-04 @ 17:16:34
Postat av: Nilla

Mina katter har knappt varit utanför dörren dessa dagar, fast med mårdjakt håller dom sig ju varm i alla fall. Tror Totte också längtar efter mildare väder så han får jobba lite igen, han försökte bocka på väg till hagen i dag! Jag tänkte longera honom i kväll eller i morgon om temperaturen blir lite bättre, -27 grader här nu!

2012-02-05 @ 08:45:58
URL: http://nillashast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0