Väderomslag!

Igår vid 20 tiden i går hade jag -23 grader, vid 8 i morse var det -12 och ymmigt snöfall. En rejäl temperaturskillnad och jag ta gärna mycket snö bara jag slipper kylan. Så i dag har det varit full fart här hemma igen som vanligt. 
 
Red först ut med Orvar, så härligt med all snö och en svag sol. Vi galopperade i snön, och det är så underbart! Sen red jag Räkan, hon fick skritta ut en sväng och sedan jogga lite här hemma. Och hon kändes riktigt fin faktiskt, och pigg, så det är bra för då var det nog kylan som gjorde henne stel och spänd i måndags.
 
Efter lite lunch så red jag först Taggen, som fick gå samma jobb som Räkan men han blir inte alls avspänd av att skritta i skogen runt träd utan i stället spänd och stressad av det. Han kändes ändå rätt okej när jag joggade honom sedan. Avslutade med att tömköra Szum, han var laddad och kroppen var full av bockar och bakutar som bara var tvugna att komma ut. En sån dag som jag får inse att jag inte får i genom allt jag vill utan får vara glad över att jag får honom att skritta lugnt.
 
På kvällen hade och lektion och fick den här fina korgen i julklapp!
 
Tack Nylands Hästsportlag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0