Snöigt!

Dagen började inte så bra eftersom mina vinterridstövlar gick sönder i dragkedjan när jag drog på dom i morse. Men som tur var hade jag redan innan bestämt mig för att åka till Sundsvall i dag för att köpa nya, då jag tyckte de andra var för kalla, dock trodde jag nog att de skulle hålla lite längre än knappa två månader.
 
Det var full fart på förmiddan för att hinna med alla hästar, även full fart på snöandet så jag var som en snögubbe innan jag var klar, men jag vill verkligen ha snö så jag klagar inte! Började med att tömköra Szum som verkligen var i gasen i dag. Men jag tycker verkligen det är fascinerande att han går från spänd, stressad och hysterisk, backande, sparkande och bockande till att lugnt och avspänt trava i låg form på typ en halvtimme! Sen tömkörde jag Taggen, han var jättefin i vänster varv men i höger är det svårade. Får inte till formen lika bra och han spänner emot mer, i dag ställde han sig på bakbenen två gånger dessutom. Det händer så snabbt med honom, ena sekunden travar han på volten och nästa har han rest sig, han är inte alltid så enkel att förstå sig på.
 
Räkan fick gå galoppprogrammet i lina och sen red jag ut Orvar. Han var rätt spänd i dag, tror han hoppade till varje gång det åkte av snö från träd eller buskar. Dock lyssnar han ändå bra fast han är spänd men han behöver helt klart träna mer på att gå ut ensam. Vi avslutade med att ta några galopper i sommarhagen här hemma, det är så härligt att galoppera i snön även om det ännu fattas en del snö för att vara idealiskt.
 
Resten av dan ägnades i Sundsvall, där det snöade ännu mer, och åt att handla varma ridkläder. Nu hoppas jag att jag ska överleva vintern!
 
Orvar i dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0