Mitt 2012!

Tänkte jag skulle summera året lite mer, och inte bara utbildningshästarna som varit här som jag gjorde i ett tidigare inlägg.
 
Träningar:
Jag har ridit en hel del dressyrträningar för Annelie och Sar under året, hoppträningar har det varit alldeles för lite av endast ett par stycken. I början av året red jag även två träningar för Maritn Ågevall med Corran. Det var ju lite roligt och spännande, även om själva ridningen inte gick så super eftersom hästen var grön och spänd, speciellt den första träningen var en spännande upplevelse. Kankse dock lite mer spännande än vi tänkt oss.. Inte nog med att Corran var spänd eftersom det var första gången vi var någonannanstans än i Ammer, och jag var nervös för att det var första gången för Martin och det var en massa folk på läktarn. Dessutom blev hemresa nervös då det började regna i januari) och inne i Östersund fastnade vi i en backe! Jag var glad att jag slapp köra då, men jag fick i stället hjälpa till att dirigera om trafiken, som tur var löste det sig och vi kom hem. Men nog blev det en spännande resa allt!
 
Jag och Corran i Östersund!
 
Tävlingar:
Det har varit ett blandat tävlingsår, jag har mest tävlat Taggen även om Räkan fick följa med några gånger. Med Taggen började vi på första tävlingen i Timrå i april med att riva halva banan och höll i gång banpersonalen rejält, för att på nästa tävling som var utomhus och hemma göra två rikitgt bra rundor. Sen har det varit en hel del rundor med en eller två rivningar. Roligaste tävlingarna vr i Kramfors, Ö-vik och Nordmaling, det betyder inte att det var de tävlingar som gick bäst men dom var roliga att rida. Under tävlingen i Ö-vik var jag rejält förkyld och hade feber, jag red Räkan eftersom Taggen hade hovböld, och vi hade inte tränat mycket, men det var en väldigt välarrangerad tävling och därför rolig trots detta. De hade tex. tagit fram olika låtar till alla ryttare som hörde i hop med namnet, jag fick tex. rida till Piccadilly cirkus med Pernilla Wahlgren. Hösten blev tyvärr tävlingslös eftersom det strulade så mycket med hovbölder och tappskor då.
 
Jag och Malin i Ö-vik! Malin tog sin första placerring i 1 meter, och var felfri i 90 cm. Räkan fick syn på Barbapappa i första klassen och vi fick ett stopp.
 
Sommaren:
Sommaren blev ju rent vädermässigt en tråkig historia. Jag hade dock väldigt mycket hästar hemma och det blev många timmar i sadeln, kan det bli bättre? 
 
Corran och Räkan på sommarbete!
 
Taggen och Peppe spanar!
 
Ridläger:
Trots att sommaren bjöd på mycket regn så hade vi ett fantastiskt väder på alla tre ridläger som jag hade hos Nylands Hästsportlag. Helt otroligt att man kan ha sån tur med vädret, när man dessutom har glada och positiva ryttare och hästar kan det inte bli annat än bra!
 
Några av sommarens lägerdeltagare
 
Hösten:
Hösten blev en blöt historia, och den tycktes aldrig ha något slut. Regn och lera i mängder! Höstens stora glädjeämne var nog resan till Skåne och Avelschampionatet. Roligt att komma i väg, roligt att se fina, fantastiska hästar och bra ridning, och roligt att träffa lite gamla bekanta!
 
Ny häst:
Och så blev jag ju hästäagre igen, till Szum som var här på inridning på hösten. En stor och stökig kille som jag hoppas få lite ordning på!
 
Szum!
 
Nu ser jag fram emot 2013! Jag hoppas på ett år med många roliga och givande träningar, mycket tävlande och helst lite felfria rundor och rosetter, jag hoppas på en härlig sommar med fint väder och många hästar och mycket ridning, självklart ser jag fram emot ridläger, massor av lektioner och inridningar. Och varför inte lite fler inspirationsresor? Och så ska det ju såklart bli spännande och se hur det går med Szum, och de andra hästarna, för vad vet man det kanske är lite på gång med dom med? Följ bloggen så får ni vara med och se vad det blir under nästa år!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0