Kakbak!

Haft en skön hemmadag i dag, lite kallt men på dan var termometern uppe i 12 grader vilket ju känns okej. Nu i kväll är det -20 grader och det är lite väl kallt tycker jag!
 
Jag och Malin red ut på förmiddan med Orvar och Oliven, och sedan åkte jag med Räkan på utflykt till grannen för att få hennes tappsko påslagen. Hemma igen så tömkörde jag en överladdad Szum. Att han var pigg märktes redan i morse när jag ledd ut honom, han pep och studsade redan då. När jag tömkörde var han ordentligt busig i början och bockade och studsade runt. Har ju lärt mig att det bara är att vänta ut honom och efter en kvart hade han slappnat av och skrittade lugnt. När han väl har kommit dit så är han väldigt lyhörd och uppmärksam, men när han far runt hör han inte alls vad jag säger... Ungefär som ett speedad dagisbarn, han påminner rätt ofta om ett sånt! Han var i alla fall väldigt fin sen!
 
Dagens stora glädjeämne var taggen. Jag har inte ridit honom på nästan två veckor och jag vet inte om det är vilan eller tömkörningen (eller bara en tillfällighet) men han kändes riktigt fin i dag, över all förväntan! Red ett lugnt dressyrpass, mest som ett joggingpass med mycket stretching i låg form. Nu känns det roligt att komma i gång med honom igen!
 
Nu i kväll har jag bakat lite, eller va sägs om tekakor, lussekatter och nougatkakor?
 
Taggen liggger på plus igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0