Hej då Orvar!

I dag har Orvar åkt hem, det blir alltid så tomt när någon häst åker och Orvar kommer jag sakna för hans positiva sätt. Nu blir det nog lite lugnt ett tag men jag är sugen på nya projekt och hoppas att det snart kommer någon ny häst att rida in eller vidareutbilda.
 
Jag började dagen med att longera Szum i snön innan jobbet. Det var verkligen fullt race på honom från början, järnet i galopp varv på varv, men efter en stund så taggade han ner så pass att han kunde trava i alla fall och jag kunde ha honom inspänd. Men trots att han var genomsvettig och flåsig hade han inte tid att skritta! Avslutade med att göra lite markövningar för att få honom att varv ner lite, och sen var han så trött att han inte ens såg traktorn som skottade gården...
 
Szum i dag!
 
När jag var hemma från jobbet igen så kom Orvars ägare. Jag tänkte rida lite och visa hur jag jobbat honom och var fin han är. Men Orvar hade andra planer! Han letade spöken, var "jätterädd" för ett hörn av banan och försökte hitta på en massa sätt att komma undan arbetet. Så typsikt när han varit så fin och skött sig så bra hela tiden, han har inte på hela tiden han varit här gått så dåligt som han gjorde i dag! Typiskt när jag så gärna ville visa vad han kan!
 
Efter det joggade jag Taggen och Räkan en stund var på banan, båda kändes helt okej. Räkan börjar kännas som vanligt igen, jag hoppas den känslan håller i sig! 
 
Orvar första dagen!
 
Orvar och jag i ridhuset!
 
Och på blåbärshoppningen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0