Frusna tår!

Nu är vintern här på riktigt! I morse hade jag -14 grader och nu i kväll är det -17 grader, eftersom man inte är van så känns det väldigt kallt! Hur ska jag överleva hela vintern?
 
Började i morse med att tömköra Taggen innan jobbet. Som jag skrivit förut så har jag inte tömkört honom så mycket för att han blir spänd och får i bland nästan lite panik och sticker. I dag gick det ganska bra men han drog i väg en gång, det är lite otäckt för det kommer plötsligt, och han känns väldigt blockerad och rädd i dom lägena. I övrigt gick det ganska bra förutom att han behöver gå fram mer, komma mer genom kroppen och släppa i överlinjen. Men det kommer nog!
 
Efter jobbet red jag och Malin ut med Orvar och Oliven. Vi red byvägen och det gick lugnt till förutom att vi mötte en lös hund. Men vi räknade ut vilken hund det var och ringde ägaren som kom och hämtade hem hunden. jag frös rejält om fötterna innan vi var hemma, måste byta stövlar för de här stövlarna var inte alls varma. De jag hade i fjol var bättre men de säljs inte längre. Sen tog jag Szum direkt och då fick jag upp värmen igen. Jobbade honom från marken och red uppe på gräsplanen. Det gick jättebra fast han var lite spänd och orolig när jag gjorde i ordning honom. Nu börjar det bli dags för nya utmaningar för oss!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0