Utan draghjälp!

Jag går fortfarande på halvfart, har lite svårt att finna mig i att jag är sjuk och inte kan orka lika mycket som vanligt. Började förmiddagen i lugnt tempo, dvs en timmes sömn på soffan (och när hände det sist???, jag ÄR verkligen sjuk!) innan jag gick ut och red. Även ridningen har hållts på en lättare nivå i dag. 
 
Började med en tur på Corran, i dag var det mycket att titta på; skogsmaskiner, hundar, människor på gård som varit tom i ett år, nerhuggna buskar mm. Men Corran brydde sig inte speciellt, hoppade till när hunden hoppade fram i hundgården, annars blev hon mest bara lite piggare och mer på hugget av allt som hände! Red sedan en sväng med Räkan, som var lite stel efter lördagens hopptävling som hon sedan vilat efter, vilan i kombination med regn de sista dagarna gjorde att dhon var lite stel i början. Men efter lite trav och galopp så släpper det!
 
Sist ut var Cornelis. Han fick gå en tur åt samma håll som igår, och mycket riktigt provade han att vända lite i dag med. Men försöken var mindre och färre i dag, och han gav sig fort, dessutom var han riktigt avspänd. På hemvägen provade jag lite galopp och det fungerade så fint! Första galoppen utan draghjälp! Superduktig!
 
Sen rev jag en hage och flyttade ner Taggen och Peppe ner till betet. De fick åka transport ner, Peppe ska få två veckors vila (jag tycker han behöver det för att smålta allt och ladda om) och Taggen är ju lite öm i sin hov så det var lika bra att ta dom i transporten. Är lite nöjd med att jag kunde lasta och lasta ur dom ensam! Tycker faktiskt det säger lite om att Peppe blivit så himla trevlig att hantera!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0